Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Oulun yliopiston nykyinen tai entinen opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Varsinainen jäsen voi toimia Örmyn hallituksessa ja hänellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi, tai yhdistyksen toimintaa tukeva yksityishenkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö. Kannatusjäsenille kuuluvat samat edut ja velvollisuudet kuin varsinaisille jäsenille, mutta heillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa, eikä heitä voi valita yhdistyksen hallitukseen.

Jäsenyydellä saa lukuvuoden mittaan erinäisiä etuuksia, mm. alennuksia bändi-iltojen lipuista. Tapahtumiin voi kuitenkin osallistua myös ilman jäsenyyttä.

Jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu, jonka suuruus on 5 euroa/vuosi tai 3 euroa/lukukausi, yhdistyksen pankkitilille FI48 4600 0010 5928 36 (viestikenttään koko nimesi ja paikkakunta, jossa olet kirjoilla) tai tapahtumissa käteisellä rahastonhoitajalle.